KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Albon: “Leclerc-kel lejátszhattuk volna”

Albon: “Leclerc-kel lejátszhattuk volna”

Alexander Albon első amerikai nagydíján az ötödik helyen zárt, de a thaiföldi újonc versenye nem volt egyszerű. A Red Bull pilóta kalandjai a futam startja után kezdődtek, amikor Sainz-cal és Vettellel oldalán az 1. kanyar felé fordult: aztán összeértek a spanyol McLarenjével és elkerülhetetlenül a pályán kívül találta magát, arra kényszerítve, hogy nagy sebességgel áthaladjon a fekvő bordákon.

Ekkor azonnal kihívta a csapat egy új első szárnyért de a padló lemez is sérült az esetnél és a továbbiakban nem volt 100%-os állapotban a Red Bull. Ettől függetlenül fantasztikus versenyt futott a thai pilóta és végül az ötödik pozícióban zárta az amerikai versenyt.

Fotó: FP

“Élveztem az első versenyhétvégémet Amerikában, és úgy gondolom, hogy az ötödik végső pozícióval a lehető legjobb munkát végeztük – mondta a thaiföldi, akit a világ minden tájáról rajongók választottak a Day Driver of the Day- nek. ( a nap versenyzője)” jó versenyem volt, de kissé csalódott vagyok azért , ami történt az 1. kanyarban . Meg kell nézni a képeket, de számomra úgy tűnt, hogy kiszorítottak és nyilvánvalóan nem hagytak helyet tovább menni.

Fotó: FP

“Nem hiszem, hogy bárki hibázott volna, verseny baleset volt, de kénytelen voltam átmenni azon a bordákon, amely megrongálta a padlólemezem és az első szárnyamat. Aztán kénytelen voltam azonnal kiállni, és sok időt veszítettem, így a versenyem meglehetősen nagy veszélybe került, különben azt hiszem, Leclerc-kel harcolhattam volna a negyedik helyért – adta hozzá Albon – Végül furcsa verseny volt, de szórakoztató volt és élveztem a felzárkózást. Tekintettel arra, hogy nem volt biztonsági autó, és a kocsi alsó sérülése miatt nagyon örülök a visszakapaszkodásnak.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1