KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

A Toro Rosso 2020-as pilótapárosa is végleges

A Toro Rosso 2020-as pilótapárosa is végleges

A Red Bull után a kistestvér Toro Rosso is bejelentette a jövő évi pilóta kettősét. Azután, hogy Albont a Red Bull Racing bejelentette 20220-ra nem volt kérdéses, hogy a jelenlegi Kvyat-Gasly duót is nyilvánosságra hozza a Toro Rosso.

Toro Rosso, hivatalos: Kvyat és Gasly megerősítették
Fotó: Google

“Örülök, hogy megerősíthetem Pierre és Daniil 2020-as szezonját – kommentálta a csapat főigazgatója, Franz Tost – mindkét pilóta kitűnő teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, és az idei F1-es szezonban nagyon versenyképesnek bizonyultak, és ki tudták használni az autóban rejlő potenciált, valamint értékes visszajelzéseket adtak a fejlesztésekhez. Ez a fiatal, de tapasztalt páros, egy versenyképes autóval kombinálva lesz a siker kulcsa 2020-ban is″ .

Fotó: Google

” Nagyon örülök annak, hogy folytathatom a csapattal 2020-ban is és biztos vagyok benne, hogy előttünk nagyon izgalmas kihívások állnak – magyarázta Pierre Gasly ”- a Toro Rosso mindig megadta nekem a legjobb lehetőséget a jó szezonra, nagyon motivált vagyok és kész vagyok visszaadni nekik a lehető legjobb eredményt a következő évben. A csapat évről évre fejlődik és jó, hogy része lehetek ennek az utazásnak. Várom hogy, megtudjuk jövőre milyen eredményt tudunk felmutatni ″ .

Fotó: Google

“Nagyszerű, hogy megerősítették a csapatot 2020-ra. Nagyon boldog vagyok, mert nagyon jól érzem magam mindenkivel itt, Ismerem a csapatot és ők is nagyon jól ismernek engem, tehát könnyű lesz megérteni mindenki igényeit. Nagyszerű eredményeket értünk el együtt, mint például a németországi dobogós helyezést, tehát remélem, hogy jövőre újra megismételhetek egy nagyon pozitív évadot. Hálás vagyok azért, hogy folytathatom a Forma-1-t, és minden tőlem telhetőt megteszek a lehető legjobb eredmények eléréséért a jövő évben . ”- mondta Kvyat.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1