KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Autósvilág

A Rolls-Royce az Egyesült Királyságban az első aki újraindítja a termelést

A Rolls-Royce az Egyesült Királyságban az első aki újraindítja a termelést

A Rolls-Royce lesz az első autógyártó, aki újraindítja a gyártást Nagy-Britanniában. Goodwoodban május 4-től kezdve a brit márka egyértelműen fokozatosan indítja újra a tevékenységeket: körülbelül 1000 alkalmazottat hívnak vissza , akik a naponta egyetlen műszakban dolgoznak , a szokásos két műszak helyett.

A tevékenységet a munkavállalók egészségének védelme érdekében szükséges összes intézkedés betartásával folytatják, kezdve a maszk és más védőruházat használatának kötelezettsége, valamint a megfelelő távolságtartás tiszteletben tartása mellett. A március közepén bezárt Goodwood gyár a kezdeti szakaszban a szokásoshoz képest 50% -kal csökkentett termeléssel indul újra. Eközben a Rolls-Royce bejelenti, hogy noha az új járművek eladási előrejelzése 2020-ra egyértelműen csökkent 2019-hez viszonyítva , megrendelésekből nincs hiány a világ más területeiről, például Kínából, ahol a koronavírus terjedése hirtelen lelassult.

A Rolls-Royce után az Aston Martin is aktív lesz és másnap május 5-től fokozatosan újraindítja a termelést. A Bentley gyártási folyamata is elindul május 11-én, valamint folytatja a Jaguar a Land Roverrel, amely ugyanakkor újraindítja a termelést Wolverhamptonban és a Solihullban található üzemekben.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Autósvilág