KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

A McLaren tárgyalásokat kezd Alonsoval a jövőről

A McLaren tárgyalásokat kezd Alonsoval a jövőről

Zak Brown megerősíti, hogy a McLaren tárgyalásokat kezdeményez Fernando Alonso jövőjéről a csapatnál mert közeledik szerződésük lejárata.

A McLaren tárgyalásokat kezdeményez a jövőről, mert a spanyol közel áll a jelenlegi szerződésének végéhez, de abszolút nem fogja fontolóra venni, hogy Alonso visszatérjen a Forma-1-be.

Az Alonso a tavalyi év végén felhagyott az F1-es maratoni hosszú kalanddal, hogy más érdeklődési köröket képviseljen a motorsport területén, de nagykövetként és tesztvezetőként szerződést kötött a McLaren-rel, és ez év elején Bahreinben tesztelte a McLaren 2019-es F1-es autóját.

Fotó: Google

Alonso megpróbálkozott az Egyesült Államokban kvalifikálni a McLarennel az Indianapolis 500-ra, de januárban már a Toyota Dakar-rally programjában debütálhat.

A múlt héten az amerikai verseny helyszínén beszélt, a McLaren Racing vezérigazgatója, Zak Brown arról, hogy hamarosan megkezdődnek a tárgyalások, amelyek meghatározzák Alonso jövőjét a csapattal.

“Nos, ez év végén beszélgetünk arról, hogy mi lehet a jövő, vagy mi nem.” Mondta Brown. „Van IndyCar csapatunk, valamint a WEC lehetőséget is megvizsgáljuk.”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1