KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Autósvilág

A McLaren 150 milliós kölcsönt igényelt az Egyesült Királyság kormányától

A McLaren 150 milliós kölcsönt igényelt az Egyesült Királyság kormányától

A Koronavírus miatt kialakult gazdasági krízis helyzetre hivatkozva, 150 millió fontos kölcsönt igényelt a McLaren az Egyesült Királyság kormányától, de a hatalmi szerv elutasította azt.

„Mint sok más brit vállalkozást, a jelenlegi Koronavírus-járvány súlyosan érintett minket is. Ezért állandó párbeszédet folytatunk bankjainkkal, befektetőinkkel és a kormánnyal is, hogy segítséget kérjünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető leghamarabb újrakezdhessük a gyártást “. De úgy tűnik, hogy ez a támogatás, legalábbis a kormánytól, jelenleg nem jön. A wokingi autógyártó mintegy 4000 alkalmazottat foglalkoztat szuperautóik gyártására, akik közül sokat ideiglenesen elbocsátottak a karantén időszakban.

A kormány válasza a következő volt: “Folytatjuk a rendszeres kapcsolatot az összes ágazat vállalkozásával, ideértve az autóipart is. Az általunk preferált társaságok igénybe vehetik a kormány által kínált teljes pénzügyi támogatáscsomagot, ideértve a kölcsönöket és garanciákat is, az adófizetési halasztást és a munkahely-megtartási programot. “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Autósvilág