KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Autósvilág

A Maserati bejelentette elektromos autó projektjét

A Maserati bejelentette elektromos autó projektjét

A Trident autógyártó bejelentette az összes új sorozatot, a hibrid Ghibli-től az elektromos GranTurismo-n át a GranCabrio-ig.

A Maserati bejelentette az új elektromos sorozat fejlesztési és gyártási terveit. A jelszó: “Made in Italy” : az összes új modellt valóban 100% -ban ők fejlesztették ki, tervezték és gyártják is Olaszországban.

Maserati Ghibli, versione ibrida al Salone di Pechino
Maserati Ghibli – Fotó: Maserati

A Maserati elektromos támadása a Maserati Ghibli hibrid verziójával kezdődik. Jövőre azonban a GranTurismo és a GranCabrio teljes elektromos változatát is piacra dobják , ez lesz a márka első két modellje, amely akkumulátormegoldást fog alkalmazni. A bolognai autógyártó több mint 800 millió eurót fektetett be a mirafiori gyártóüzembe e két autó fejlesztésére, amelyekre már 40 000 regisztrációt gyűjtöttek az elmúlt generációk tulajdonosaitól, 2007-től az elmúlt évig. Az új Maserati termékcsalád egy részét azonban a modenai központban is gyártják majd. Az új szuper sportautóval kezdve, amelyet ez év végére mutatnak be, és abszolút csúcstechnológiát jelent . A modenai üzemben fogják e szuper sportautó elektromos változatát is készíteni.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Autósvilág