KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

A Ferrari elnöke reagált a 2021-es szabályokra

A Ferrari elnöke reagált a 2021-es szabályokra

A Ferrari vezérigazgatója a jövőbeli szabályozásokról beszélt, amelyek gazdasági előnyeket jelentenek a Scuderia számára.

” Azt hiszem, hogy a hétvégén bejelentett szabálymódosítások tényleg a folyamat kezdete – magyarázta Camilleri – még a kezdeti szakasz végén sem vagyunk. A Formula 1-nek, az FIA-nak és a csapatoknak még rengeteg tennivalója van . Támogatásként szavaztunk – közölte a maranello csapat vezérigazgatója – és nem gyakoroltunk vétót, tehát általánosságban elégedettek vagyunk a megtett irányzattal és a feltárt elvekkel. De nyilvánvalóan sok részletet még meg kell oldani . ” Ezen részletek között talán a legellentmondásosabb a költségvetési plafon, amelyet 175 millió dollárban állapítottak meg, de amelytől számos kivétel várható el, a pilóták fizetéseitől a marketingig, a motorok fejlesztéséhez történő átruházások költségeitől. Egyelőre.

Camilleri elemzi a 2021-es szabályokat
Fotó: FP

„ A költségvetési korlát csak a valódi versenygép egyes elemeire vonatkozik, és a legjobb példa az, hogy a motor nem része a kiadási korlátnak . Reméljük, hogy végül költségvetési korlátot szabunk magának a motornak – mondta a Ferrari menedzser -, és korlátozások vonatkoztak a próbapad használatára is, ami nagyon drága szempont “ . A Scuderia első számú általános benyomása az, hogy az F1 új pályája mindenképpen előnyöket hozhat a vörösöknek , gazdasági szempontból is: ” Ha a Formula 1 szórakoztatóbbá válik és több rajongót vonz, akkor nyilvánvalóan több bevételt generál, amely végül az összes csapat számára előnyös, beleértve a Ferrarit is “ – zárta Camilleri.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1